Våre produkter

Digitalia utvikler og leverer løsninger for forskjellige type bedrifter. Her er noen av løsningene vi har utviklet. For mer informasjon og demo, ta kontakt med oss.

Office

Lokaltipset

Fotballkonkurranse med muligheter for registrering av egen tippekupong som deltagerene i konkurransen tipper på resultatene til. Toppliste og rundens vinner. Eget administrasjonsgrensesnitt for registrering av kamper, lag, divisjoner og deltagere.

Les mer om Lokaltipset Les mer

Office

Lokalquiz

Lokalquiz er en løsningen for å tilby Quiz i eksisterende malverk eller publiseringsløsninger. Denne kan enkelt integreres med nettavis eller webside. Løsningen administereres via webgrensesnitt og inneholder funksjonalitet for automatisk trekking av vinnere, statistikk og brukeradministrasjon.

Office

Publiseringsløsninger

En publiseringsløsning lar deg vedlikeholde dine egne websider uten kjennskap til HTML og koding. Administrasjon foregår via nettleseren og her kan man redigere artikler, menyer og maler. Dette gjør det vesentlig enklere å f.eks registrere nyheter, oppdatere telefonlister osv. Et gitt antall brukere kan vedlikeholde artikler innenfor en gitt antall kategorier. Artikler kan legges inn med datoer for visning slik at disse automatisk blir synlige på den datoen som er lagt inn.

Office

Bedriftsdatabase

Løsning for lokale selskap som ønsker å tilby en database over selskaper innenfor sitt område. Løsningen inneholder en kraftig søkemotor som lar brukerene raskt finne fram til firmaer basert på kategorier og søkeord. Database for abonnement og eksport av fakturagrunnlag ti Excel-format for videre behandling. Administrasjonsgrensesnitt for enkelt vedlikehold av kunder i databasen.

Office

Stillingsdatabase

Database for visning av ledige stillinger. Modul med karusell som roterer de registrerte stillingene med logoene skalert i realtid. Administrasjonsgrensesnitt for vedlikehold og registrering av stillinger. Editor som lar administrator formatere tekst, størrelse, teksttype, tabeller, bilder osv. Det kan settes datoer for når de enkelte stillingene skal være synlige.

Office

eTrade - Platform for eHandel på Internett

latformen er et rammeverk for etablering av handelsløsninger på Internett. Enten du har behov for en liten eller stor butikk på Internett vil eTrade platformen kunne tilfredstille dine behov. Det er nå både rimelig og enkelt å tilby dine produkter på Internett

Office

eLæring - Platform for opplæring på Internett

Undervisning og opplæring er viktig for å sikre kompetanse, sikkerhet og kvalitet hos kunder, ansatte eller leverandører. Digitalia har utviklet løsninger for elektronisk opplæring over Internett. Løsningene muliggjør opplæring og undervisning uavhengig av avstander og tidspunkter. Kvaliteten invaretas ved at deltagerene gjennomfører elektroniske prøver underveis i kurset.

Office

ePayment - Betaling med kredittkort i webbutikken

Digitalia kan levere en løsning for godkjennelse av Visa eller Mastercard i nettbutikker. Løsningen benytter direkte kommunikasjon med Nets for belastning av kredittkort. På den måten kan kunder betale for varer og tjenester direkte fra webstedet.

Office

eReservasjon

Webverktøy for timebestillinger Digitalia eReservasjon er et interaktivt webverktøy for mottak og uthenting av timesbestillinger for frisører, bilverktsteder, treningsstudio, leger, golfklubber osv. All betjening skjer med et webverktøy over Internett. Løsningen lar brukere se ledige timer og bestille interaktivt blant disse.

Våre referanser

Referanser : Våre løsninger i bruk hos små og store kunder. Ta kontakt med oss for referanser.